VELUX România S.R.L.

VELUX Romania comercializeaza ferestre de mansarda, produse de instalare, dispozitive de comanda si control, accesorii decorative si parasolare.

Produsele VELUX disponibile în Romania sunt utile pentru orice fel de proiect de constructii, cladiri noi sau renovate, publice sau private, si sunt comercializate exclusiv printr-o retea nationala de distribuitori specializari in domeniul materialelor de constructii.

Ferestre VELUX

Ferestrele de mansard? VELUX

Ferestre mansarda VELUX

Fereastra de mansard? VELUX de cea mai inalta calitate.

VELUX produce ferestre de mansarda de calitate superioara de mai bine de 65 de ani. Caracteristicile produselor va ajuta sa va bucurati de multa lumina naturala, aer proaspat si privelisti minunate - toate pentru un mediu perfect in casa dumneavoastra.

VELUX va ofera si cele mai bune solutii automatizate. Cu doar o atingere de buton, puteti actiona toate ferestrele si accesoriile VELUX. Conceptul inteligent va permite sa va salvati setarile personale, pentru o operare mai usoara

Rulouri interioare decorative

Rulouri interioare Velux

VELUX este un producator specializat si cu experienta in productia de rulouri decorative si parasolare care se potrivesc perfect cu ferestrele de mansarda VELUX.

Rolete exterioare

Rulouri interioare Velux

Fiecare roleta exterioara VELUX va ofera sase functii de protectie intr-una singura

Opreste razele soarelui diminuand caldura, reduce pierderea de caldura pe timpul iernii, protejeaza eficient impotriva actiunilor mecanice exterioare, reduce zgomotul, controleaza complet lumina si asigura siguranta si intimitate in interior.

specialist tigla metalica