Izolatii celuloza

Izolatie cu celuloza

Izolatia cu celuloza este una din cele mai convenabile si totodata inovatoare variante de izolatie termica si fonica existenta pana in prezent.

Proprietati, prezentare - acest material este obtinut din reciclarea ziarelor si revistelor are o consistenta tare aspect de tocatura impregnate cu substante ce ii confera proprietati ignifuge antiinsecte cu un miros relativ neplacut .
Izolatia de sub acoperis precum si izolatia mansardelor ar trebui sa fie de minim 10 cm pentru o putea oferi o protectie corespunzatoare.Este stiut faptul ca mare parte din caldura casei se pierde prin acoperis. Este inutila izolatia casei cu polistiren fie si de 10 cm daca nu se face izolatia corespunzatoare a acoperisului.Acest produs este mult mai eficient decat vata minerala si polistirenul deoarece nu se taseaza in timp si indicele de transfer termic este mult mai mic. Izolatia cu celuloza are o densitate de 30-35 kg/mc.

Izolatie celuloza

Aplicare - celuloza se aplica cu o suflanta ce ajuta la umplerea tuturor golurilor din acoperis sau din pereti. Acest material se aplica la constructiile noi cat si la cele vechi.

Izolatie celuloza

Recomandari

Izolatia cu celuloza se recomada sa fie facuta si la tavanele interioare placate cu gips carton deoarece ofera un plus de confort termic si mai ales fonic. Zgomotele vor fi atenuate cu peste 50 dB intre etajele cladirii.

specialist tigla metalica