Izolatii vata minerala

Izolatie cu celuloza

Izolatia cu vata minerala este una din cele mai consecrate metode de izolare cunoscuta.

Proprietati vata minerala

Produs natural : avantajele produselor deriva din faptul ca principala materie prima este 100% naturala si are o regenerare foarte rapida. Aceste materii prime naturale dau produsului calitatile necesare in constructii –imputrescibil, rezistenta la foc,…Nisipul in mod natural este incombustibil, nefiind necesara completarea cu aditivi pentru obtinerea rezistentei la foc. Astfel vata minerala de sticla contine de trei ori mai putini aditivi organici in comparatie cu vatele din fibre vegetale.

Absorbtia acustica : datorita elasticitatii si structurii, vata minerala de sticla ofera caracteristici absorbante si disipative. Controlul zgomotului (absorbtia acustica si izolarea) este un domeniu in care vata minerala de sticla nu are rival.

Siguranta la foc : vata minerala de sticla incombustibila prin insasi compozitia sa. Clasificarea in Euroclase este A.

Produs usor pentru aplicare facila: Usor de manipulat si instalat.

Greutate redusa : greutate redusa conduce la o instalare confortabila si lipsita de riscuri.

Imputrescibilitatea : Aceasta caracteristica este esentiala in domeniul constructiilor – produsul nu va fi degradat sau agreat de microorganisme.

Prezentare vata minerala

Saltelele din vata minerala de sticla necaserate sau caserate cu folie de aluminiu pe o parte sau doua sau fara folie vapori cu posibilitate montare intre capriori sau grinzi de lemn , la planseele podurilor necirculabile,la izolarea zidurilor de caramida caramida si la fonoizolarea tavanelor suspendate.

Placile din vata minerala de sticla semirigide sau rigide pentru realizarea peretilor de compartimentare sunt de mai multe tipuri, cu caracteristici diferite, fiecare tip folosindu-se in functie de detaliile constructive alese.

specialist tigla metalica
Saltea vata mienrala Placa vata minerala