Iti oferim totul pentru constructii, de la sisteme complete pana la componente individuale, atat pentru case cat si pentru ansambluri rezidentiale si industriale.

Iti asiguram suport de-a lungul intregului proces: de la consiliere in alegerea solutiei optime si pana la asistenta in faza de executie a constructiei.

Lucram cu parteneri de incredere in distributia materialelor sistemelor si componentelor de invelitori elementele de invelitoare fiind livrate gata predimensionate, sortate si marcate.

Iti asiguram consultanta de specialitate, transportul materialelor si montajul cu echipe de profesionisti.

Servicii invelitori.net
 • Consultanta

  Invelitori.net ofera consultanta

  Oferim consiliere prin reprezentantii nostri de vanzari astfel incat fiecare beneficiar sa aleaga produsul potrivit pentru casa sa. Si pentru ca este vorba de o solutie completa, vei primi intotdeauna asistenta si consultanta de specialitate.

 • Proiectare

  Invelitori.net ofera proiectare

  Te poti baza pe intregul nostru suport pe tot parcursul derularii proiectului tau: de la calculul necesarului de materiale si pana la servicii post-vanzare recomandari de noi modificari si intretinere proiect Pentru noi fiecare proiect este unic.

 • Montaj

  Invelitori.net ofera montaj

  Lucram cu personal de incredere cu echipe specializate si instruite pentru montajul sistemelor complete de invelitori, jgheaburi si burlane.

 • Transport

  Invelitori.net ofera transport

  Firma noastra iti asigura transportul materialelor la locul constructiei prin intermediul retelei nationale de distributie.