Zidarie

Tehnica zid?riei se caracterizeaz? prin dispunerea ordonat? a unor elemente de dimensiuni mai mult sau mai putin mici si în general uniforme astfel încât s? formeze o alc?tuire constructiv? continua, apt? s? functioneze ca structur? de rezistent?, oferind totodat? r?spuns si altor exigente, cum ar fi cele de închidere si compartimentare a spatiilor.

Zidarie din Caramizi:

Caramizile sunt unele dintre cele mai vechi si mai raspandite produse pentru zidarie. Ele se utilizeaza in constructia cladirilor individuale sau, in cazul constructiilor combinate (cu metal, ciment sau sticla), se folosesc pentru pereti neportanti.

Caramizile sunt de mai multe feluri:

  • caramizi pline
  • caramizi cu goluri verticale
  • caramizi poroase pentru constructii si termoizolatii
  • placaje pentru zidarie aparenta
Zidarie din caramizi

Caramizile si blocurile ceramice de zidarie cu goluri permit reducerea grosimii peretilor datorita caracteristicilor termoizolante superioare, reducând totodata incarcarea fundatiilor. Golurile blocurilor ceramice reprezinta 15- 45% din volumul acestora.

Zidarie din betoane si placi de beton

Betonul este un material de constructie compozit, obtinut in urma intaririi unui amestec omogen de agregate (nisip si pietris de diverse granulatii), ciment si apa. Cea mai importanta clasificare a betoanelor se face dupa rezistenta la compresiune a materialului intarit. Alte clasificari se fac dupa gradul de lucrabilitate si granulatia maxima a agregatului. Firma noastra poate realiza orice tip de beton specific constructiei dvs.

Zidarie din beton

Zidarie din BCA

Un atu al BCA-ului in zidarie fata de caramida este acela ca o casa construita cu BCA se ridica mult mai repede decat una din caramida. Un punct in minus, BCA-ul este cu 10-20% mai putin portant decit caramida. Se sfarima mai repede la greutati mult mai mici. Executam la cheie zidarie din BCA de orice grosime.

Zidarie din BCA

Zugraveli, Mortar, Glet, Vopsitorie fatade

Va oferim o gama variata de servicii pornind de la renovari pana la zugraveli, mortar, tras glet, etc. Putem executa vopsitorie exterioara si interioara pentru structuri metalice, beton, fatade cu rol de protectie anticoroziva, armonie cromatica si estetica paletar bogat de culori si producatori de renume.

specialist tigla metalica
Zugraveli, Mortar, Glet, Vopsitorie fatade